در روز شنبه مورخ 5 فروردین 1402مصادف با روز سوم ماه مبارك رمضان
اولین افطاري، بين تمام مسافران و همسفران توزيع گرديد.
طبق برنامه ی هر ساله در ماه مبارك رمضان، كارگاههاي آموزشي مسافران و همسفران به صورت مشترک در روزهای شنبه و چهارشنبه برگزار ميشود.
و کلیه عزیزان و دوستان با دادن افطاری پذیرایی می شوند.
همه افطاریها از تغذیه سالم تهیه گردیده و سلامت غذا مهمترین اصل در برگزاری مراسم افطاری بوده است.
اين مراسم با همکاری همه ی اعضا و حمایت های مالی آنان و نذورات عزیزان برگزار می گردد و حرکتی در جهت رسیدن به اهداف جمعیت می باشد.
دیدگاهها