031-33687673 |

مانيفست

واژۀ سروج تشکیل شده از حروف ابتدایی" سلامت روح و جسم " میباشد. سروج یک راه و روش فرآیند مدار در درمان اعتیاد می باشد که از سال 1386 فعاليت خود را آغاز نموده...

ادامه مطلب...

بنیان گذار روش درمان تنظیم دارو بر اساس علائم بالینی

آقاي مهرداد مفتون از سال 1384 در زمينه درمان اعتياد و برگزاري جلسات درمان گروهي اعتياد در اصفهان مشغول به فعاليت و تلاش مي‌باشند...

ادامه مطلب...

قوانین و حرمت جلسات سروج

1. سروج جلساتی است تحقیقاتی که با راهنمایی نیروهای مافوق و با توکل به قدرت مطلق، تشکیل می گردد.
2. شرط شرکت در جلسات، پذیرفتن اصول و قوانین آن و تمایل به رهایی از دام اعتیاد می باشد.

ادامه مطلب...

پروتكل درمان

پروتكل درمان شامل زمان، ‌دارو، آموزش و كاربردي كردن مي‌باشد...

ادامه مطلب...

فرم ارسال نظر

لطفا نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید!

تلفن همراه به درستی وارد نشده!

آدرس ایمیل وارد شده معتبر نمی باشد!

Invalid Input

لطفا متن پیام خود را وارد کنید!

کد امنیتی
کد امنیتی جدید؟ کدامنیتی به درستی وارد نشده!

ده بند قوانین و تک تک حرمتها به ما می آموزد که چطور نگاه خود را تغییر دهیم. باید به عنوان عضوی از جلسه و رهجو، همه آنها را رعایت کنیم؛ نظم داشته باشیم، گوشی خود را خاموش کنیم، ارتباطی بیرون از اینجا با کسی نداشته باشیم و از هر لحاظ حرف گوش کن باشیم. در کل، اگر حرمتها و قوانین را درک و اجرا کنیم، خیلی راحت به تغییر نگاه می رسیم.

موضوع کارگاه آموزشی: قوانین و حرمتهای سروج

استاد: مسافر سفر دوم هادی

تاریخ: شنبه 1402/1/5

در ابتدا سال نو و حلول ماه مبارک رمضان را خدمت همه عزیزان تبریک عرض می کنم. همچنین تولد 12سالگی همسفر مکری و مسافر نریمان را به ایشان و کل جمعیت سروج تبریک عرض می کنم.

دلیل وضع قوانین و حرمتها و لزوم رعایت آنها در سروج چیست؟

همانطور که می دانید قوانین یعنی بایدها و نبایدهایی که لازم الاجراست و باید اجرا شود. هر ارگان و موسسه ای یک سری قوانین مخصوص به خودش دارد. جمعیت سروج نیز از این قاعده مستثنی نیست و در ابتدای نوشتار حرمت، کلمه باید آمده است: «اینجا، مکان مقدس و امنی می باشد که هر شخص با ورود به این مکان باید حرمت آن را حفظ کند» و این اهمیت زیاد حرمتها را می رساند.

تفکر سروج هم بر اثر سالها تجربه به این نتیجه رسیده که مصرف کننده علاوه بر خوردن دارو، برای رسیدن به درمان، نیاز دارد که نگاه خود را تغییر دهد. راهکار آن را نیز ارائه داده است: «تغییر نگاه ما، مبدأ تحول ماست»؛ یعنی برای ایجاد یک تحول درونی، لازم است که ابتدا تغییری در درون شخص ایجاد شود. تا تغییر نگاه ایجاد نشود، هیچ اتفاقی نمی افتد و برای همین است که حرمتها و قوانین لازم الاجراست.

در مقوله اعتیاد، متأسفانه نگاه جامعه فقط ترک است، اینکه مصرف کننده دیگر مواد مصرف نکند. ولی دیدگاه تفکر سروج نسبت به بیماری اعتیاد، فقط دارو خوردن و قطع مواد نیست، و تغییر نگاه و تغییر جهانبینی را اساس درمان قرار داده است که این تغییر نگاه و تغییر جهانبینی در قالب ده بند قوانین و نوشتار حرمت و همچنین دیگر قوانین نانوشته از جمله خاموش کردن گوشی و... ایجاد می گردد.

خانواده هم به خاطر زندگی در کنار مصرف کننده و نداشتن آرامش و حال خوب، درمان خود را در مراجعه به روانپزشک و روانشناس و مصرف قرص های متعدد می داند، ولی راهکار و دیدگاه تفکر سروج، درونی است. یعنی یک خانواده باید از درون تغییر کند، باید جنسش عوض شود تا به آرامش برسد و این عوض شدن جنس، با تغییر نگاه میسر است.

قوانین نوشته و نانوشته برای رسیدن به درمان و تعادل مصرف کننده و خانواده وضع شده است. با اجرای قوانین است که می توانیم به نظم برسیم. من خودم در ابتدای ورودم دلیلی برای خاموش کردن گوشی، بستن دکمه پیراهن، داشتن پوشش مناسب و... نمی دیدم، چون مصرف کننده بودم و از قوانین اعتیاد که هرج و مرج و آشفتگی بود، تبعیت می کردم. من شخص قانون گریزی بودم، خیلی چیزها را قبول نداشتم و یا نمی دانستم و به درک آن نمی رسیدم، اما نکته مهم این است که اگر نمی توانیم موضوعی را درک کنیم، اجرا کنیم شاید الان متوجه نباشیم ولی به مرور زمان به درک آن موضوع هم می رسیم.

ده بند قوانین و تک تک حرمتها به ما می آموزد که چطور نگاه خود را تغییر دهیم. باید به عنوان عضوی از جلسه و رهجو، همه آنها را رعایت کنیم؛ نظم داشته باشیم، گوشی خود را خاموش کنیم، ارتباطی بیرون از اینجا با کسی نداشته باشیم و از هر لحاظ حرف گوش کن باشیم. در کل، اگر حرمتها و قوانین را درک و اجرا کنیم، خیلی راحت به تغییر نگاه می رسیم.

تغییر نگاه هم می تواند سهل باشد هم سخت. بستگی به خود ما دارد که چه نگاهی به قوانین و حرمتها داشته باشیم. شاید بعضی ها از اجرای قوانین ناراحت باشند. اما باید گفت مصرف کننده اینجاست تا اعتیاد درمان شود، خانواده آمده تا تفکر زائد افیونی اش درمان شود. پس قوانین وضع شده باید دقیق و موشکافانه تر از هر جایی اجرا شود، چون ما با اختیار خود اینجا آمده ایم و تنها تغییر نگاه است که می تواند ما را به درمان برساند. وقتی تغییر نگاه اتفاق افتاد، زندگی زیبا می شود و نشاط درمانی در زندگی پیدا می کنیم، منضبط و با ارزش شده و محترم شمرده می شویم.

یکی از قوانین درمان رعایت نکته مهم است: «کلیه گفته ها، دیده ها و شنیده ها در همین مکان باقی بماند»؛ این موضوع به خود من در مسیر درمان خیلی کمک کرد.

هیچ کدام از ما تا قبل از آمدن به اینجا درمان شدن و تغییر نگاه را بلد نبودیم. تغییر نگاه و آموزشهایی که اینجا داده می شود بر اساس همین قوانین و حرمتهایی است که هر جلسه برای ما خوانده می شود. تفکر درمانی سروج با پشتوانه سالها تجربه، به این نتیجه رسیده که یک مصرف کننده و خانواده برای رسیدن به درمان و تعادل و سلامت روح و جسم، باید حتماً بدون کم و زیاد و بدون چون و چرا، قوانین را اجرا کند. به عنوان مثال، اجازه گرفتن در لژیون، احترام به جایگاه پیشکسوت و سرلژیون و راهنماست نه به شخص. این چیزهایی است که باید یاد بگیریم و من خودم مدیون تفکر سروج هستم چون تمام اینها را در تفکر سروج یاد گرفتم.

اگر اینجا امنیت نبود و کسی احساس امنیت نمی کرد، شاید کسی از ما اینجا نبود. امنیتی که تفکر سروج با وضع قوانین و حرمتها ایجاد کرده، باعث می شود هر مصرف کننده ای با هر شغل و منصبی که دارد راحت بیاید و درمان شود و این خیلی مهم است و تفکر سروج بر اساس تجربه به همه این نکات توجه کرده است.

ghavanin4

دوستانی که در این زمینه مشارکت نمودند:

مسافران: علیرضا2- علی(سفردوم)- میثم1- متین- عباس علیخاصی- امید- آرش- مسعود-

همسفران: استکی- تقیان- غفاری- احمدی- سلیمانی-

 

مسئول کارگاه آموزشی:

مسافر سفردوم حسین

ghavanin1

مسئول نظم کارگاه آموزشی:

مسافر سفر دوم ابراهیم

ghavanin3

دیدگاه‌ها  

0 #4 پاسخ: قوانین و حرمتهای سروجهمسفر عدنانی 1402-01-09 14:15
  • با تشکر از استاد وتبریک سال نو وماه مبارک رمضان وقبولی طاعات به بنیانگذار تفکر سروج جناب آقای مفتون و کمیته آموزش واعضای سایت و همه مسافران وهمسفران عزیز ،
نقل قول کردن
0 #3 قوانین و حرمتهای سروجمسافرحسین 1402-01-06 17:18
باتشکر از استاد عزیزو خدمتگزاران سروج
نقل قول کردن
0 #2 پاسخ: قوانین و حرمتهای سروجهمسفرحیدری 1402-01-06 15:48
باسلام و عرض تبریک سال نو وماه مبارک رمضان..تشکرازاستادکه به خوبی این دستورجلسه رابازکردندوهمینطورتشکرازعزیزان زحمتکش سایت
نقل قول کردن
0 #1 سپاسابوالقاسم 1402-01-06 13:27
از تلاش‌های مجموعه سروج برای زندگی بخشیدن به انسان ها خصوصا خودم صمیمانه سپاسگزاریم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید
اگر کد نمایش داده شده برای شما خوانا نیست بر روی کلید تصویر امنیتی جدید کلیک کنید

آخرین اخبار

ورزش سروج