031-33687673 |

مانيفست

واژۀ سروج تشکیل شده از حروف ابتدایی" سلامت روح و جسم " میباشد. سروج یک راه و روش فرآیند مدار در درمان اعتیاد می باشد که از سال 1386 فعاليت خود را آغاز نموده...

ادامه مطلب...

بنیان گذار روش درمان تنظیم دارو بر اساس علائم بالینی

آقاي مهرداد مفتون از سال 1384 در زمينه درمان اعتياد و برگزاري جلسات درمان گروهي اعتياد در اصفهان مشغول به فعاليت و تلاش مي‌باشند...

ادامه مطلب...

قوانین و حرمت جلسات سروج

1. سروج جلساتی است تحقیقاتی که با راهنمایی نیروهای مافوق و با توکل به قدرت مطلق، تشکیل می گردد.
2. شرط شرکت در جلسات، پذیرفتن اصول و قوانین آن و تمایل به رهایی از دام اعتیاد می باشد.

ادامه مطلب...

پروتكل درمان

پروتكل درمان شامل زمان، ‌دارو، آموزش و كاربردي كردن مي‌باشد...

ادامه مطلب...

فرم ارسال نظر

لطفا نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید!

تلفن همراه به درستی وارد نشده!

آدرس ایمیل وارد شده معتبر نمی باشد!

Invalid Input

لطفا متن پیام خود را وارد کنید!

کد امنیتی
کد امنیتی جدید؟ کدامنیتی به درستی وارد نشده!

وقتی مسیر روزه داری را در ماه رمضان درست برویم و رحمت و مغفرت و برکت شامل حال ما شود، به معنا و مفهوم و محتوای هر کاری که انجام می دهیم می رسیم. می فهمیم چرا باید روزه بگیریم، چرا باید خوبی کنیم، چرا باید دست کسی را بگیریم و این از بزرگترین نتایج درست روزه داری است.

موضوع کارگاه آموزشی: الهام از رمضان

استاد: جناب آقای مفتون

تاریخ: چهارشنبه 1402/1/9

ماه مبارک رمضان اهمیت و عظمت بسیاری در بین مسلمین جهان دارد و از آنجا که درمان بیماری اعتیاد در ماه مبارک رمضان کشف شده، این ماه برای ما درمان شدگان از اهمیت بیشتر و بالاتری برخوردار است. درمان شدن جناب آقای مهندس دژاکام، در ماه رمضان سال 1375 آبستن تحول عظیمی در علم پزشکی در مقوله درمان اعتیاد شد و باعث شد از آن زمان تابحال تعداد زیادی به درمان برسند.

طبق فرمایش خداوند در کلام اله کسانی که روزه را درک می کنند، روزه دار واقعی هستند. زیرا فهمیدن اینکه روزه چیست و برای چه باید روزه بگیریم خیلی مهم است. و اگر به این فهم برسیم آنجاست که روزه ما را می گیرد، چون علاقمند به اجرای فرمان الهی می شویم و رحمت الهی شامل حال ما می شود.

ابتدای ماه مبارک رمضان رحمت، اواسط آن مغفرت و اواخر آن برکت و سلامت است. معنای مغفرت علاوه بر بخشایش و آمرزیدگی، همان رسیدن انسان به تزکیه است. اگر رحمت شامل حال کسی شد و به مغفرت رسید، مطمئن باشد در تمام طول سال، در سلامت و دوری از ضدارزشها زندگی می کند چون تزکیه شده است. سلامتی، سلامت است که ماندگار باشد، آنجا که زبان بدن را بفهمیم و برای کوچکترین مشکلی قرص نخوریم و یا حرکتی بر خلاف سلامت بدن انجام ندهیم.

نکته جالب توجه ارتباط و تطابق بین مبطلات روزه و زائل کردن درمان هست.

در ماه مبارک رمضان، ساعت خوردن سحری و افطاری مشخص است. در درمان هم ساعت و مقدار دارو خوردن مشخص شده است. خیلی ها روزه را به بطالت می گذرانند، و نکات تغذیه ای در سحر و افطار را رعایت نمی کنند، این روزه هیچ گونه عایدی و سلامتی از لحاظ جسمی و روحی روانی برایشان نخواهد داشت و تزکیه نخواهند شد. در درمان هم اگر کسی نسبت به نکات تغذیه ای و دارویی سهل انگاری کند، نمی تواند به درمان واقعی برسد.

همانگونه که کارهای ضدارزشی روزه را باطل می کند، کارهای ضدارزشی درمان را هم از بین خواهد برد.

همانگونه که روزه اجرای فرمان الهی است، در درمان هم باید فرمانبردار راهنما باشیم. اگر در مسیر درمان فرمان را اجرا کنیم، به رحمت می رسیم. همانطور که در پیام سفر دوم می خوانیم «تو خود ما را طلبیدی». رسیدن به رحمت در درمان اعتیاد، این است که درمان ما را بگیرد. یعنی در هر شرایطی درمان را ادامه دهیم. به این دلیل گفته می شود هر کسی خودش انتخاب کند و با پای خودش بیاید نه با اجبار دیگران. زیرا اگر درمان کسی را نگیرد، هزاران دلیل برای به بطالت گذراندن دارد و نه تنها خودش درمان نمی شود بلکه ویروس شده و به دیگران هم ضربه می زند.

وقتی مسیر روزه داری را در ماه رمضان درست برویم و رحمت و مغفرت و برکت شامل حال ما شود، به معنا و مفهوم و محتوای هر کاری که انجام می دهیم می رسیم. می فهمیم چرا باید روزه بگیریم، چرا باید خوبی کنیم، چرا باید دست کسی را بگیریم و این از بزرگترین نتایج درست روزه داری است. رسیدن به معنا و مفهوم هر چیزی در درمان هم به ما کمک می کند. وقتی معنای دارو خوردن را می فهمیم، آن را با مواد مقایسه نمی کنیم و مطمئناً نتیجه می گیریم. ولی اگر صرفاً دارو خورده شود و با مصرف مواد فرقی نکند، شخص اضافه تر یا کمتر از نیاز بدن می خورد و آنجاست که نمی تواند به درمان برسد.

وقتی در ماه مبارک رمضان فرمان خداوند را درست اجرا کنیم، مطمئناً سرتاسر سال تمام فرامین الهی را به خوبی رعایت می کنیم. در درمان هم این طور است اگر به درمان قطعی و واقعی رسیدیم، همیشه و در همه جا اعمال و رفتارمان درمانی است و قوانین و حرمتهای درمان را همه جا رعایت می کنیم.

رمضان از رمض به معنای سوختن است. آن دسته از غذاهایی که در بدن وارد می شود و هضم نمی شود و باقی می ماند و عامل بیماریهاست، با روزه سوخته می شود. در آن سوختن تفکر و اندیشه های زائل ما هم می سوزد و برای همین طبق کلام اله سالی یک ماه برای ما روزه فرض شده است.

در کلام اله قید شده افراد بیمار روزه نگیرند، در درمان اعتیاد هم گفته می شود سفر اولی ها چون بیمارند، روزه نگیرند. اگر کسی روزه بگیرد، روزه واقعی نیست، ریاکاری است. اما باید حرمت ماه مبارک را نگه داشت و مسافران سفر اول در ملأ عام روزه خواری نکنند و سیگار نکشند و در محیط های عمومی چند ساعته روزه بگیرند. اگر نظم را به عنوان هدف انتخاب کنیم، آن موقع است که روزه ما را می گیرد.

elhamramezan1

دوستانی که در این زمینه مشارکت نمودند:

مسافران: علیرضا2- آرش- کیانوش- احسان- مظاهر- میثم1-

همسفران: ابراهیمی- باقری2- شاکرین- کشانی- سبحانی-

 

مسئول کارگاه آموزشی:

مسافر سفر دوم حسین

elhamramezan2

مسئول نظم کارگاه آموزشی:

مسافر سفر دوم مختار

elhamramezan3

دیدگاه‌ها  

0 #10 الهام از رمضان جلسه مشترکایرج 1402-01-24 00:53
سلام و خدا قوت به استاد و کمیته آموزش و مسئول سایت باتشکر
نقل قول کردن
0 #9 پاسخ: الهام از رمضانمسافر علیرضا رفیعائی 1402-01-15 00:55
تشکر فراوان از استاد و کمیته آموزش و خدمتگزاران تفکر درمانی سروج
نقل قول کردن
0 #8 پاسخ: الهام از رمضانهمسفر عدنانی 1402-01-14 11:59
  • با تشکر از استاد راهنمای گرانقدر ،که خیلی عالی آموزش دادند ،ودریافتم نقطه تشابه روزه ودرمان ،هردو باید به درک وحقیقت آن برسیم تا ما را بگیرد (رحمت ) ومبطلاتی دارد که نباید انجام داد( مغفرت) ودر آخر ما را به سلامت وتزکیه میرساند که همان برکت است
نقل قول کردن
0 #7 الهام از رمضانمسافر حسن 1402-01-13 17:17
با تشکر از استاد،کمیته آموزش ومسئول سایت
نقل قول کردن
0 #6 پاسخ: الهام از رمضانهمسفر باقری ۱ 1402-01-13 13:04
با سلام و خداقوت خدمت استاد و تمام زحمتکشان جمعیت سروج.جلسه ی خوبی بود.سپاسگزارم
نقل قول کردن
0 #5 الهام از رمضانهمسفر حریری 1402-01-12 17:19
باتشکراز استادوهمه خدمتگزاران سروج
نقل قول کردن
0 #4 پاسخ: الهام از رمضانهمسفر سبحانی 1402-01-11 18:52
با سلام وخدا قوت به استاد گرامی برداشت من این است روز باید ما را بگیرد نه ما روزه بگیریم آن موقع به درک و مفهموم آن می‌رسیم که همان مغفرت است با تشکر فراوان از استاد گرامی
نقل قول کردن
0 #3 پاسخ: الهام از رمضانمسافرعباس 1402-01-11 16:27
باسلام بسیار آموزنده بود،بسیار سپاسگزارم از همه ی عزیزان زحمت کش و کمیته آموزش و تیم سایت.
نقل قول کردن
0 #2 پاسخ: الهام از رمضانهمسفرحیدری 1402-01-10 16:54
باسلام وعرض خداقوت خدمت همه عزیزان زحمتکش..من ازاین دستورجلسه والهام ازرمضان نظم درخوردن وآشامیدن رایادگرفتم باتشکر
نقل قول کردن
0 #1 پاسخ: الهام از رمضانعلیرضا ۲ 1402-01-10 15:59
برداشتم از این دستور جلسه؛
رحمت ماه رمضان، تغیرنگاه و جهان‌بینی
مغفرتش، پایداری و سرسختی و ماندگاری در جلسات
و برکتش،مطلوب خدمت بودن است.
تشکر و قدردانی از استاد و تیم قدرتمند سایت سروج.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید
اگر کد نمایش داده شده برای شما خوانا نیست بر روی کلید تصویر امنیتی جدید کلیک کنید

آخرین اخبار

ورزش سروج