تفکر زائد، نشأت گرفته از باورهای غلط ذهنی است که می تواند همه انسان ها را درگیر نماید. این تفکر در نوع نگرش انسان تاثیر گذار بوده و فرد را به سوی رذائل انسانی سوق می دهد.
در مقوله اعتیاد، تفکر افیونی یک مصرف کننده، خانواده وی را نیز تحت تاثیر قرار داده و آنها را دچار بیماری به نام تفکرات زائد افیونی می نماید.
خانواده ها غافل از بیماری خود، تمام تلاش، وقت، پول و انرژی خود را در راه نجات مصرف کننده از دام اعتیاد صرف می کنند، اما به دلیل دانسته های غلط ذهنی و عدم شناخت درست نسبت به این مقوله و قوت گرفتن تفکرات زائد، به طور کورکورانه در مقابل راههای مختلف سر تسلیم فرود آورده، به نتیجه مطلوب نخواهند رسید.
در ادامه ی حاکمیت تفکر زائد بر افراد، زندگی و هستی آنها، در ابری از تیرگی فرو رفته و آنان را به سوی سرنوشتی نامعلوم و مبهم و نهایتا ناامیدی سوق خواهد داد.
برای ترمیم ساختار فکری، نیاز به شناخت، پذیرش، آموزش صحیح و کاربردی کردن آموزش ها را دارد.
خانواده ها با افزایش دانایی به مرور می آموزند که با اصلاح تفکرات زائد خویش، آرامش و امنیت را در محیط زندگی خود نهادینه نمایند.
جلسات در قبال تلاش افراد برای حضور موثر در کارگاه های آموزشی، که منجر به تغییر و شناخت تفکرتشان می شود، واژه همسفر را به آنان هدیه خواهد نمود.
همسفر در کنار مسافر، بال های پرواز و اوج گرفتن پرنده رهایی هستند و این مهم انجام نمی گیرد مگر با رعایت حرمت ها و قوانین جلسات در همه مراحل سفر. باید دانست که، شن های روان دو کار انجام می دهند:
اگر به آب نزدیک باشند به دریا می رسند،
اگر در کویر باشند حول یا گرد خود می چرخند و همیشه سرگردانند